counter easy hit

Drojdie Furajera Pentru Pasari


 — Drojdia furajera este compusa 100% din drojdie de bere (Saccharomyces cereviaiae) care provine din procesul tehnologic de fabricatie al berii. Aceasta este. Drojdie Furajera Pentru Pasari.

 — Supliment nutritiv pentru pasari si animale – Drojdie de bere furajera 5kg. În prezent, drojdia furajeră este folosită pe scară largă în alimentaţia animalelor, fiind. SUPLIMENT PROTEIC NATURAL PENTRU HRANA ANIMALELOR. Drojdia furajera este compusa 100 % din drojdie de bere (Saccharomyces Cerevisiae) care provine din. Drojdie de bere furajeră inactivata, folosită in hrănirea albinelor primăvara devreme pentru creșterea puietului, toamna pentru dezvoltarea corpului gras la albinele ce intra in iarna,. Acest tip de Drojdie se foloseste in hrana animalelor si pasarilor. ! Nu este recomandata pentru albine! Drojdia furajera este compusa din drojdie de bere ( Saccharomyces.

Drojdie de bere furajera- 5kg supliment nutritiv pasari si animale

DROJDIE DE BERE, furaj complementar pentru bovine, suine si pasari (gaini) Drojdia de bere este sursa bogata de aminoacizi, vitamine din grupul B si minerale. Produsul nu. Cumpara Drojdie de bere furajera Pasteur cantitate 1.5 / 3 kg sursa naturala de vitamine si minerale completa pentru suine, pasari si bovine. Drojdia furajera este compusa 100% din drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae) care provine din procesul tehnologic de fabricatie al berii. Aceasta este uscata si inactivata cu.