counter easy hit

Rezumat Fata Mosului Cea Cuminte


Fata moșului cea cuminte. -. Petre Ispirescu. A fost odata un om batran care avea o fata mare, de se dusese vestea în lume de vrednicia ei. Moșneagul (unchiașul) se casatori de a doua oara. Povestea „Fata moșului cea cuminte” de Petre Ispirescu începe cu un moș îmbătrânit care are trei fete. Cele două fete mai mari sunt leneșe și neascultătoare, dar fiica cea mică este harnică și. Rezumat Fata Mosului Cea Cuminte.

Fata moșului cea cuminte. A fost odată ca niciodată etc. A fost odată un om bătrân care avea o fată mare, de se dusese vestea în lume de vrednicia ei. Moșneagul (unchiașul) se căsători de. Fata moşului cea cuminte. de Petre Ispirescu. A fost odată un om bătrân care avea o fată mare, de se dusese vestea în lume de vrednicia ei. Moşneagul (unchiaşul) se căsători de a doua. Baba si fiica-sa pizmuia pe fata mosului; iara lui ii crestea inima de bucurie. Baba trimise si ea pe fie-sa, sa faca ce facuse fata unchiasului. Se duse, se duse si fata babei, si ajunse la gradina. Fata mosului cea cuminte. O poveste de Frații Grimm "Die kluge Bauerntochter" Traducerile și îmbunătățirile sunt binevenite Trimite-le la: [email protected]. Basm. Frații Grimm..

Fata mosului cea cuminte - Petre Ispirescu

Fata moșului era plecata, calculata și frumoasa, pe când a babei era fatarnica, rea și urâtă. Fata moșului trece prin mai multe peripeții :îi curata copacului coroana de omizi,. Citeste povestea Fata moşului cea cuminte în care este vorba despre un bătrân care avea o fată mare si care era asa de harnică, de i se dusese pomina. După un timp, bătrânul se. Pe drum se intalneste cu cuptorul, cu fantana si cu gradina de la care nu primeste nimic . nAjunsa acasa isi deschida lada numia cu mama sa , de acolo au iesit numai balauri.